Thursday, 2024-03-28, 23:49
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Chestionar
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

Main » 2008 » July » 7 » Hizo: „Beerschot şi Neftci Baku sunt adversari redutabili”
Hizo: „Beerschot şi Neftci Baku sunt adversari redutabili”
07:55

Viorel Hizo îi avertizează pe jucătorii săi că, pentru a se califica în Cupa UEFA, trebuie să trateze serios dubla manşă cu câştigătoarea meciului dintre Beerschot şi Neftci Baku.

I-aţi spionat pe adversarii din Intertoto?      
Am fost în tribună la meciul dintre belgienii de la Beerschot şi PFC Neftci din Azerbaidjan. A fost un joc echilibrat, dar cu un plus pentru oaspeţi. Este o echipă solidă. S-a încheiat 1-1, iar azerii au acum prima şansă să se califice. Chiar dacă belgienii au ratat un penalty în ultimul minut, am înţeles că cei de la Neftci sunt foarte puternici acasă. Indiferent cu cine vom juca, cred că avem un avantaj, pentru că vom disputa primul joc în deplasare. Partida decisivă va fi în faţa propriilor suporteri.

Nu vă e teamă de eşec?
Avem o echipă valoroasă. Campionatul românesc este la ora aceasta peste cele din Belgia şi Azerbaidjan. Avem încredere în potenţialul nostru.

Este mai slăbită defensiva prin plecarea lui Mardare?
Nu cred. Avem jucători în lot care sunt valoroşi. Sunt convins că voi găsi cele mai bune soluţii. Mă bucur pentru Mardare că a ales să meargă la Rapid. Pentru mine, Rapidul este o iubire fără sfârşit. Se va impune în Giuleşti. 

Sunteţi mulţumit de cum se pregătesc jucătorii?
Sunt profesionişti. Nu am ce să le reproşez. După ce ne-am încărcat bateriile în ţară, acum, în Germania, lucrăm mai mult la capitolul tehnico-tactic. Am jucat deja două partide amicale şi sunt mulţumit de ceea ce am realizat până acum. Vrem să omogenizăm echipa cât mai repede, pentru că s-au făcut multe achiziţii.

Vă aşteaptă un sezon greu...
Aşa este. Ne vom bate pe trei fronturi. Campionat, Cupă şi Cupa UEFA. De fapt, sper să facem pasul spre UEFA dacă trecem cu bine peste turul al treilea din Intertoto.

Ce trebuie făcut ca o echipă mică să prindă un loc european?
Dacă vrei să te baţi pentru primele locuri, nu trebuie să te mobilizezi doar cu echipele mari. Încerc să-i fac pe jucătorii de la Vaslui să joace fiecare meci aşa cum ar face-o cu Dinamo, cu Steaua, cu Rapid sau cu CFR.

Lot de jucători FC Vaslui

PORTARI: Duşan Kuciak (MSK Zilina), Cristian Hăisan 

FUNDAŞI: Dănuţ Munteanu (Urziceni), Gabriel Cânu (FC Timişoara), Neven Markovic (FK Rad), Bogdan Panait, Silviu Bălace, Dorian Andronic

MIJLOCAŞI: Adrian Gheorghiu, Marko Ljubinkovic, Denis Zmeu, Petar Jovanovic, Marian Aliuţă (FC Timişoara), Ryan Salazar (Universidad San Martin de Porres), Stanislav Genchev (Litex Loveci).

ATACANŢI: Nemanja Jovanovic („U” Cluj), Lucian Burdujan (Rapid), Marius Matei, Milorad Bukvic, Mike Temwanjera, Vasile Buhăescu, Răzvan Neagu

Category: FC VASLUI | Views: 1075 | Added by: ciocan82 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 2
2 suhy  
0
Nici Serban Moraru nu-i???

1 raduku94  
0
wa da buhus undei cry cry cry cry cry cry cry cry cry

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare forum

Calendar stiri
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Cautare

Recomandari

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz