Thursday, 2024-03-28, 23:07
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Chestionar
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

Main » 2008 » May » 29 » Contre Porumboiu-Stan
Contre Porumboiu-Stan
15:15
Marius Stan şi Adrian Porumboiu s-au „înţepat“ ieri după ce preşedintele gălăţenilor a cerut dezafilierea Vasluiului.

Memoriul gălăţenilor a venit după ce Vasluiul a acţionat în instanţă civilă patru membri ai CAF, deşi este interzis de regulament. Mai mult, Marius Stan nu poate trece cu vederea că Vasluiul i-a luat locul de Intertoto la „masa verde“. „Am primit confirmarea că la judecătoria Vaslui au înregistrat plângeri penale împotriva a patru dintre membrii Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, înainte de a fi judecat cazul nostru cu Vasluiul. Având confirmarea asta, am făcut o adresă către FRF prin care cerem dezafilierea Vasluiului, pentru că au acţionat în instanţă membri ai Federaţiei. Acest lucru s-a pus în aplicare la ultimul Comitet Executiv al FRF, în cazul unui club mărunt, Steaua Dunării Galaţi, care a fost dezafiliat pe acest motiv“, a declarat Marius Stan.

Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, nu a rămas dator şi i-a ironizat pe cei de la Oţelul: „Cei de la Oţelul să zică mersi că joacă şi din vară în Liga I, chiar dacă nu şi-au plătit datoriile la timp. Să-şi vadă de treaba lor. Ei sunt în campanie electorală şi mai fac valuri ca să mai ia câte trei-patru voturi. Ceea ce vor ei e doar în mintea lor. Sunt nişte şoricei care visează să aibă picioare de elefant“.

Porumboiu: „Nu am nicio emoţie“


Comisia de Disciplină va judeca memoriul celor de la Pandurii care susţin că, în partida de la Vaslui, moldovenii ar fi avut concomitent pe teren şase fotbalişti extracomunitari în loc de maximum cinci, aşa cum prevede regulamentul.

Ce credeţi că se va întâmpla astăzi la Comisia de Disciplină?


Am spus-o şi o repet. Memoriul nu este justificat pentru că cei de la Pandurii şi Oţelul nu au dreptate prin ceea ce susţin. Regulamentele FRF sunt clare.

Condescu spune că memoriul a fost depus în termen?


Este treaba lui ce crede. Eu vorbesc doar pe regulamente. Mai mult decât atât, în articolul 109 din Regulamentul Disciplinar al FRF se arată că în cazuri litigioase cu extracomunitari se pot sesiza LPF, FRF, AJF, sau oricare echipă interesată, dar termenul maxim este de 15 zile.

Nu vă e teamă că veţi rata Intertoto?

Nici vorbă de aşa ceva. Vasluiul va juca în Cupa Intertoto şi sperăm să trecem de echipa belgiană pentru a ne califica în UEFA.

Cine va fi noul antrenor al Vasluiului?

Încă mai purtăm negocieri. Nu suntem sub presiune. Nu vreau să mai fac greşelile pe care le-am făcut în trecut şi, de aceea, nu vreau să mă grăbesc.

Este Bergodi favorit?


Toţi cei opt antrenori cu care am discutat şi-au dat acceptul să vină la Vaslui. Încă nu sunt horărât cine va prelua funcţia de antrenor.
Category: FC VASLUI | Views: 713 | Added by: ciocan82 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare forum

Calendar stiri
«  May 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Cautare

Recomandari

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz