Thursday, 2024-04-25, 00:28
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Our poll
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

<

Main
» 2008 » July » 09
Adrian Porumboiu a fost în cantonamentul din Germania şi a urmărit antrenamentele echipei sale. 

Mulţumit de ce aţi văzut la echipă?
Am fost şi la două meciuri de pregătire şi echipa s-a mişcat bine. Cu Beitar Ierusalim, o echipă cu şanse pentru grupele Ligii Campionilor, am dominat jocul. Pe final am pierdut. Cu Metalurg Doneţk am câştigat cu 2-0.

Care este obiectivul pentru campionatul acesta?

Avem un lot destul de puternic şi în sezonul următor avem ca obiectiv clasarea în primele 5 locuri. Vom încerca să avem şi un parcurs cât mai lung în cupele europene.

Nu v-aţi propus cam mult?

Dacă nu ar avea b ... Read more »
Category: FC VASLUI | Views: 2220 | Added by: ciocan82 | Date: 2008-07-09 | Comments (0)

Conducerea clubului vasluian asteaptã rezultatul partidei din returul mansei a doua a Cupei Intertoto pentru a stabili programul pe care îl vor avea „galben-verzii” în sãptãmâna premergãtoare partidei care va coincide cu debutul Vasluiului în competitiile europene. În cazul în care belgienii vor reusi sã întoarcã rezultatul din tur, când au remizat pe teren propriu cu Neftchi Baku, lotul FC Vaslui va mai rãmâne în Germania, timp de câteva zile, perioadã în care vor mai disputa încã o partidã de verificare. „Mai avem de disputat încã douã meciuri de verificare, apoi vom vedea care va fi programul echipei. În functie de rezultatul înregistrat în partida de sâmbãtã de la Baku, vom stabili ce trebuie sã facem. Dacã azerii se vor califica, ne vom întoarce acasã, unde vom mai sustine câteva sedinte de pregãtire. În caz cã cei de la Germinal Beerschot vor reusi sã întoarcã rezultatul di ... Read more »

Category: FC VASLUI | Views: 2232 | Added by: raduku94 | Date: 2008-07-09 | Comments (0)

Stefan Mardare nu a uitat perioada petrecutã la gruparea „galben-verde” si cu zece zile înainte de debutul lor în Intertoto, le ureazã succes.

La doar câteva zile de când a fost transferat la Rapid Bucuresti, fostul fundas al „galben-verzilor”, Stefan Mardare, a intrat în programul normal de pregãtire al „giulestenilor” si spune cã s-a acomodat la noua s-a echipã, unde vrea sã joace cât mai multe meciuri ca titular. „Am gãsit la Rapid o adevãratã familie, bãietii sunt extraordinari si m-au primit foarte bine. Suntem o echipã si în întelegem cu totii bine, indiferent dacã esti nou venit sau ai vechime în Giulesti, dacã esti român sau de altã nationalitate. De câteva zile am scãpat si de problemele care le aveam la nas si am început pregãtirile normale. Antrenamentele merg bine si îmi plac, pentru cã în aceastã perioadã lucrãm mult cu mingea. Sper cã în aceastã scurtã perioadã care a rãmas ... Read more »

Category: FC VASLUI | Views: 2175 | Added by: raduku94 | Date: 2008-07-09 | Comments (0)

„Galben-verzii“ îsi continua cantonamentul în Germania. Dupa 0-0 cu Slaven Belupo si esecul, 0-2, cu Beitar Ierusalim, campioana Israelului, multi au devenit circumspecti în privinta evolutiilor ulterioare ale lui FC Vaslui. Rezultatul, dar mai ales jocul prestat luni, în victoria cu scorul de 2-0, obtinuta în dauna celor de la Metalurg Donetk, au darul sa-i mai linisteasca pe suporteri. Totusi, „Dulaul“ se arata în continuare nemultumit de modul cum trateaza jucatorii anumite momente ale jocului. „Nu te poti declara satisfacut pe deplin atât timp cât jocul înca mai scârtie. Plus ca permanent ar fi loc de mai bine“, spune Viorel Hizo. În amicalul disputat împotriva ucrainienilor, au înscris Temwanjera si Danut Munteanu. De remarcat ca fundasul venit de la Unirea Urziceni este la prima reusita în tricoul „galben-verde“. La startul partidei, Hizo a folosit urmatorul „11“: Kuciak - Danut Munteanu, Cânu, Andronic, Hugo Luz, Buhaescu, Ljubinkovic, Aliuta, Markovic, Temwanjera, Burdujan. Au ... Read more »
Category: FC VASLUI | Views: 1119 | Added by: raduku94 | Date: 2008-07-09 | Comments (0)

Login form

News calendar
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Cauta

Recomandari

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Recomandari

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz