Thursday, 2024-04-18, 10:30
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Our poll
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

<

Main
» 2008 » July » 01

Acţionarul majoritar rapidist Fathi Taher a declarat în exclusivitate pentru ProSport că fundaşul Ştefan Mardare, în prezent la FC Vaslui, este noua achiziţie a clubului giuleştean.

"L-am rezolvat pe Mardare, mai urmează alţi doi jucători din ţară", a declarat Taher pentru ProSport.

Contactat de ProSport, Mardare nu a dorit să comenteze acestă ştire până nu are certitudinea acestei mutări.

"Sunt în cantonament în Germania, de-abia am terminat antrenamentul. Nu ştiu nimic despre un eventual transfer la Rapid. Nu spun nimic până nu semnez contractul", a declarat Ştefan Mardare pentru ProSport.

... Read more »

Category: FC VASLUI | Views: 1212 | Added by: raduku94 | Date: 2008-07-01 | Comments (1)

În urmã cu un an, tânãrul atacant vasluian, Ionut Balaur a fost împrumutat la CSM Focsani pentru a-i se da sansa sã evolueze în cât mai multe meciuri oficiale. Din pãcate pentru el, acesta s-a accidentat si a lipsit de pe terenul de joc aproximativ jumãtate de an, în cele 15 meciuri în care a jucat la CSM Focsani, Balaur reusind sã înscrie douã goluri. Revenirea la Vaslui a lui Viorel Hizo, a coincis cu expirarea contractului de împrumut al atacantului vasluian, astfel cã Ionut Balaur a fost luat în lotul cu care tehnicianul „galben-verzilor” s-a deplasat la Vatra Dornei. „Mã bucur cã am fost readus la echipa mare. Mã simt foarte bine la antrenamente si pregãtirile merg bine. Îi cunosteam pe majoritatea jucãtorilor de anul trecut, asa cã nu au fost probleme de adaptare. Eu mã pregãtesc la capacitate maximã si sper ca domnul Hizo sã observe acest lucru si sã îmi acorde si mie o sansã în campionat” a spus tânãrul atacant. Având în vedere cã în aceastã perioadã, Ionut Balaur sustine exame ... Read more »
Category: FC VASLUI | Views: 1430 | Added by: raduku94 | Date: 2008-07-01 | Comments (1)

Pergãtirile „galben-verzilor” pentru noul sezon fotbalistic au intrat pe ultima sutã de metri. Ieri dimineatã, majoritatea jucãtorilor de la FC Vaslui s-au îmbarcat în autocarul clubului cu destinatia Bucuresti, de unde au plecat cu avionul spre Germania. Jucãtorii au fost „însotiti” doar de antrenorul de portari, Ion Mangeac, în timp ce Viorel Hizo si secunzii sãi au preferat sã meargã cu masinile personale. Deasemenea si noul atacant al „galben-verzilor”, Nemanja Jovanovic, a ales sã meargã cu masina, acesta trebuind sã ajungã mai devreme în capitalã pentru a rezolva problema vizei pentru Germania. Dupã douã sãptãmâni petrecute în cantonamentul de lângã Dusseldorf, perioadã în care vor sustine sase partide de verificare, lotul FC Vaslui se va întoarce în tarã, unde vor mai sustine câteva sedinte de pregãtire pe terenul de antrenament de la baza sportivã a „Municipalului”. Pe parcursul celor douã sãptãmâni pe care „galben-verzii” le vor petrece în Germania, urmeazã sã se dispute ambel ... Read more »
Category: FC VASLUI | Views: 931 | Added by: raduku94 | Date: 2008-07-01 | Comments (2)

Login form

News calendar
«  July 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Cauta

Recomandari

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Recomandari

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz