Friday, 2024-03-29, 12:15
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Chestionar
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

Main » 2008 » June » 30 » "Nu ţin să plec la Dinamo"
"Nu ţin să plec la Dinamo"
09:39

Mircea Rednic şi l-a dorit pe mijlocaşul sârb al lui FC Vaslui, Petar Jovanovic, şi pe vremea când acesta antrena Rapidul, iar acum a intensificat negocierile. Porumboiu cere 700.000 de euro pentru jucător.

Te-a mai căutat Mircea Rednic în ultima vreme?
Ştiu că domnul Porumboiu s-a întâlnit cu Mircea Rednic la un meci din campionatul francez şi au discutat despre transferul meu la Dinamo. Am înţeles că era vorba de vreo 700.000 de euro pentru trecerea mea definitivă la formaţia bucureşteană.

De ce nu s-a concretizat nimic până acum?

Pentru că domnul Porumboiu vrea să facă la Vaslui o echipă puternică. Mi-a spus să mai aştept încă un an pentru a-mi creşte valoarea.

Nu crezi că suma pe care a cerut-o Vasluiul a fost prea mare?

Nu. Domnul Mircea Rednic m-a ofertat şi acum doi ani, când a luat titlul cu Dinamo, dar şi acum un an, când era pe banca tehnică a Rapidului. Acum, domnul Rednic a venit din nou cu o ofertă concretă pentru mine, ceea ce este o mare onoare. Am fost la un pas de a juca la o echipă mare din Liga I, dar nu e timpul pierdut.

Crezi că se poate face tranzacţia până la începerea campionatului?

În viaţă este bine să fii optimist. Nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. În afara ofertei de la Dinamo, ştiu că mai sunt discuţii şi cu câteva echipe din străinătate. Dacă nu va fi să plec anul acesta, nu va fi nicio problemă, pentru că nu sunt disperat să fac acest pas.

Până în ce an ai contract?

Până în 2011. Am contract bun şi sunt mulţumit, pentru că domnul Porumboiu a fost corect întotdeauna cu jucătorii.

Vă calificaţi în UEFA?
Acesta este obiectivul nostru. Trebuie să ne concentrăm foarte bine, pentru că în Europa nu e joacă. Cel mai probabil vom întâlni o echipă din Belgia în turul al treilea din Intertoto.

Cum ţi se par noile achiziţii?
E clar că Vasluiul s-a întărit. Au venit jucători cu experienţă. Vom juca la victorie fiecare meci, pentru că numai aşa ne vom putea intra în formă. Primele zece etape de campionat sunt extrem de dificile. După „dubla“ din Intertoto jucăm în prima etapă cu Steaua. Urmează Iaşiul, iar apoi vin jocurile cu Dinamo, CFR Cluj şi Unirea Urziceni.

Veţi face faţă pe trei fronturi?
De aceea suntem plătiţi. Să putem juca şi în cupele europene, în campionat şi în Cupa României. Vom avea un sezon de foc, dar lotul Vasluiului este unul echilibrat. Nu există titulari şi rezerve. Cine e mai în formă va juca.

Cine crezi că va lua titlul?

Sunt şase-şapte echipe care se vor bate pentru un loc de Liga Campionilor. Sper ca şi Vasluiul să intre în acest club select. Dacă nu, suntem obligaţi ca şi la finele sezonului viitor să bifăm un loc de Cupa UEFA.


"Ştiu că domnul Porumboiu s-a întâlnit cu Mircea Rednic la un meci din campionatul francez şi au discutat despre transferul meu la Dinamo. Am înţeles că preţul era de vreo 700.000 de euro"
- Petar Jovanovic, mijlocaş FC Vaslui

34 de meciuri a jucat mijlocaşul Petar Jovanovic în Liga I. El a marcat de două ori

Category: FC VASLUI | Views: 763 | Added by: ciocan82 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare forum

Calendar stiri
«  June 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Cautare

Recomandari

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz