Friday, 2024-03-29, 02:48
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Chestionar
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

Main » 2008 » June » 26 » Ionel Ganea la Vaslui?
Ionel Ganea la Vaslui?
09:08

Problemele din campionatul trecut, când avut accidentaţi sau suspendaţi şi câte patru atacanţi, l-au învăţat pe antrenorul ceh să îşi ia toate măsurile.
Cu Gigel Bucur, Ionel Ganea, Arman Karamyan, Dejan Rusic, tânărul Mircea Axente şi Mansour reîntors, ofensiva lui Poli părea de calitate. Totuşi, la insistenţele lui Uhrin, au mai apărut atacantul ceh Lukas Magera şi costaricanul Winston Parks. Mai mult, zilele acestea s-au reaprins discuţiile pe tema transferului lui Dorin Goga de la „U” Cluj. E clar că sâmbătă Poli nu va deplasa în Austria opt sau nouă atacanţi, astfel că e de aşteptat ca cel doi sau trei jucători de atac să nu mai intre în calculele lui Uhrin. „Eu nu pot să spun cine va pleca, fiindcă este în totalitate decizia lui Uhrin”, a comentat Iancu.

Vizaţi de o posibilă despărţire sunt Ionel Ganea şi Gueye Mansour, care sunt doriţi la Vaslui de Adrian Porumboiu. Primul are în acest moment trei înlocuitori pe postul de atacant masiv – pivot, pe Rusic, Magera şi Parks, iar ultima sa „ispravă”, pălmuirea unui ziarist, i-a deranjat pe şefii lui Poli. Mansour, revenit după şase luni, a semnat un nou contract numai pentru ca timişorenii să beneficieze de suma de transfer care le-ar reveni pentru un transfer al senegalezului. „Nu putem şti cine va pleca până când Dusan nu va decide lotul pentru sezonul viitor”, a declarat ieri Iancu. Azi, după amicalul cu FC Drobeta, Dusan Uhrin îi va anunţa pe jucătorii care vor face cantonamentul cu echipa la Kaprun, în Austria, cei pe care va şi conta în viitor.

"Îi dorim pe Mansour şi Ganea, dar acum nu pot să vorbesc la modul concret despre asta, fiindcă avem doar discuţii" - Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

"Toată lumea e rezervă, toată lumea e titular. Le-am şi zis să nu îl aud pe vreunul că plânge că stă pe bancă anul acesta" - Marian Iancu, preşedinte Poli Timişoara

Category: FC VASLUI | Views: 776 | Added by: ciocan82 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare forum

Calendar stiri
«  June 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Cautare

Recomandari

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz