Friday, 2024-04-26, 11:37
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Chestionar
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

Main » 2008 » June » 25 » Ljubinkovic este monitorizat de cinci formaţii de „afară“
Ljubinkovic este monitorizat de cinci formaţii de „afară“
09:48

Marko Ljubinkovic a recunoscut că mai multe cluburi cunoscute din străinătate şi-au arătat intenţia de a-l achiziţiona. Mijlocaşul preferă campionatele spaniei şi portugaliei în detrimentul serbiei

Râmâi la Vaslui?
Nu e nimic sigur acum. Mai am un an de contract cu Vasluiul şi am promisiunea domnului Porumboiu că îmi va da drumul să plec în momentul în care vin cu o ofertă clară de la un club din străinătate.

Se vorbeşte intens despre un transfer al tău în Rusia sau în Portugalia. Ce ne poţi spune?

Au fost discuţii cu Dinamo Moscova. S-a vorbit şi de un transfer al meu la Sporting Lisabona. Au fost tratative, dar nu s-a finalizat nimic până acum.

Lens s-a interesat de tine?
Am citit şi eu prin presa franceză de interesul francezilor pentru mine, dar mie nu mi-a spus nimeni de la club că ar fi venit vreo ofertă clară pentru mine.

Malaga şi Real Sociedad...
Sunt echipe foarte cunoscute. Dacă sunt monitorizat de ei, este foarte bine. Aştept oferta şi cred că domnul Porumboiu nu va spune nu transferului meu. Dacă nu va fi să plec de la Vaslui, nu va fi nicio nenorocire. Vasluiul joacă în Europa în acest an.

Care este campionatul în care ai vrea să joci?
Spania şi Portugalia ar fi cele mai potrivite, pentru că se joacă un fotbal bazat pe tehnică, şi mai puţin pe forţă fizică. 

Campionatul Serbiei nu te interesează?
Nu. Ar fi un pas înapoi pentru mine. Am jucat şapte ani acolo, dar campionatul din România e mult mai puternic.

Cum vezi grupa României pentru mondiale?
Grupa e foarte dificilă. Mai e şi Franţa. Doar prima echipă va merge la mondiale. Eu voi ţine cu Serbia şi sper să se califice. Cei de la federaţia din Serbia au adresa mea. Dacă vor considera că merit să fac parte din lot, voi merge imediat.

Un milion de euro este preţul fixat pentru transferul tău. Este cel corect?
Nu e treaba mea. Pe mine mă interesează cât voi câştiga eu. Salariul şi contractul. Acestea sunt sumele pe care eu vreau să le ştiu.

Aştepţi o mărire a salariului dacă rămâi la Vaslui?
Normal. Cred că nu vor fi probleme, pentru că m-am înţeles foarte bine tot timpul cu domnul Porumboiu. A fost corect întotdeauna.

„Ne gândim şi la titlu”

Crezi că puteai lua titlul de golgheter anul trecut?
Am marcat 16 goluri şi nu e puţin pentru un mijlocaş. În Liga I sunt atacanţi de valoare şi mi-a fost greu să ţin pasul până la final. Au în spate echipe puternice şi cred că era o minune dacă luam titlul de golgheter. 

Concret...
Au apărut probleme în vestiar după jocul de la Craiova, când am condus tot timpul, dar nu am putut câştiga acel joc. A urmat partida cu Steaua şi parcă nimic nu a mai mers de atunci. S-a schimbat antrenorul. Atmosfera nu a mai fost aşa cum trebuie, şi de aceea am pierdut teren pe final.

Vei lucra din nou Viorel Hizo. E bine că a fost readus la echipă?
Întrebare dificilă. Rezultatele sunt cele care dau valoarea unei echipe. Am avut rezultate bune cu domnul Hizo cu două sezoane în urmă şi sper să dăm lovitura la finele acestui campionat. 

Vă gândiţi şi la titlul de campioană?
Trebuie să ne gândim şi la locul întâi. Dacă vom începe competiţia resemnaţi, va fi o mare greşeală. Dacă vom considera că primul loc nu e de nasul nostru, nu avem ce căuta în fotbal. Nu trebuie să avem acel complex de inferioritate. Vom juca la victorie fiecare meci.

Au fost discuţii cu Dinamo Moscova. S-a vorbit şi de un transfer la Sporting Lisabona. Au fost tratative, dar nu s-a finalizat nimic.
Marko Ljubinkovic mijlocaş FC Vaslui

Mai am un an de contract cu Vasluiul şi am promisiunea domnului Porumboiu că îmi va da drumul în momentul în care vin cu o ofertă clară din străinătate.
Marko Ljubinkovic mijlocaş FC Vaslui

Dacă vom considera că primul loc nu este de nasul nostru, nu avem ce căuta în fotbal. Vom juca la victorie fiecare
meci. La Vaslui se formează o echipă puternică

Florin Nohai, fundaş Ceahlăul

Category: FC VASLUI | Views: 601 | Added by: ciocan82 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare forum

Calendar stiri
«  June 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Cautare

Recomandari

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz