Thursday, 2024-03-28, 14:40
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Chestionar
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

Main » 2008 » June » 16 » Aliuţă: "Am venit să duc Vasluiul în cupele europene"
Aliuţă: "Am venit să duc Vasluiul în cupele europene"
08:47
Marian Aliuţă nu regretă că a plecat de la Timişoara, pentru că nu mai intra în planurile lui Dusan Uhrin jr.

Îţi vei încheia cariera la Vaslui?
Am 30 de ani şi cred că mai pot juca cel puţin trei sezoane. Cu Vasluiul m-am înţeles pentru doi ani. Nu m-am gândit la ziua când voi spune adio fotbalului. Am venit la Vaslui să ne batem pentru un loc de Cupă Europeană.

Când te vei alătura lotului vasluian?
Cred că luni (n.r. - azi) mă voi prezenta în cantonamentul de la Vatra Dornei. Mai am ceva probleme de pus la punct şi sper să le rezolv în timp util, pentru a începe treaba la noua mea echipă.

Ai făcut un pas înapoi?
Vasluiul are aceleaşi obiective ca şi Timişoara, aşa că nu am făcut nici un pas înainte, dar nici unul înapoi. Vasluiul va fi surpriza plăcută a sezonului viitor.

De ce eşti aşa sigur?
Domnul Porumboiu îşi doreşte enorm să construiască o echipă solidă şi sunt convins că va şi reuşi. În ultimii doi ani, Vasluiul a făcut o figură frumoasă, dar s-a oprit undeva în jurul locului 7. Anul acesta este timpul pentru a da marea lovitură. Obiectivul este clasarea în primele patru echipe din Liga I.

Treceţi de belgienii de la Beerschot în intertoto?
Aţi sesizat că nu am spus nimic despre Intertoto. Am amintit de Cupa UEFA, pentru că trebuie să trecem de echipa belgiană. Ar fi un prim pas spre marea performanţă pe care Vasluiul l-ar face înaintea debutului de campionat.

Are Vasluiul puterea să se bată pentru titlu?
Campionatul viitor va fi unul extrem de disputat. Vor fi cel puţin şase echipe care se vor bate pentru primul loc, cu şanse egale. Clujul, Steaua, Dinamo, Rapid, Timişoara, Urziceniul, dar şi Vasluiul sunt formaţiile care se vor bate pentru un loc european.


Campionatul viitor va fi unul extrem de disputat. Vor fi cel puţin şase echipe care se vor bate pentru primul loc, cu şanse egale
Marian Aliută mijlocaş FC Vaslui
Category: FC VASLUI | Views: 651 | Added by: ciocan82 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1
1 sony  
0
toti hodorogii vin la vaslui.ce draq e aici,cimitirulelefantilor ratati?se pare ca porumboiu vrea sa mearga in cupe sau sa faca performanta cum sunt eu CORNEL DINU!vaslui,esti gata de blatul cu steaua?porumboiu vine cu faina si frisca,

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare forum

Calendar stiri
«  June 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Cautare

Recomandari

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz