Saturday, 2024-04-20, 14:42
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Chestionar
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

Main » 2008 » June » 2 » Condescu şi Porumboiu sunt în conflict deschis
Condescu şi Porumboiu sunt în conflict deschis
09:04
Marin Condescu crede că TAS va face dreptate în cazul celor şase extracomunitari, iar Vasluiul va pierde cu 3-0 la masa verde, ceea ce ar duce Oţelul în Intertoto.

„Comisia de Apel ne-a respins memoriul ca urmare a refuzului FRF sau LPF de a sesiza comisiile. Avem acum alte două căi de atac, de a ne adresa CAF sau TAS, şi noi am ales să ne adresăm Tribunalului de Arbitraj Sportiv şi să aducem la cunoştinţă refuzul FRF de a aplica propriile regulamente şi de a sesiza comisiile abilitate să judece acest caz. Federaţia avea obligaţia să se autosesizeze în cazul meciului de la Vaslui, pentru că nu s-au respectat regulamentele în vigoare, dar nu a făcut-o“, a spus Condescu. Oficialul gorjean e sigur că forul european va da dreptate clubului său în acest caz. „Sunt sigur că la Lausanne vom avea câştig de cauză. Toţi ne dau dreptate, însă FRF îşi încalcă regulamentele. O să merg până la capăt“, a mai explicat acesta.

În ciuda presiunilor celor de la Pandurii, Adrian Porumboiu este convins că Vasluiul va reprezenta România în Cupa UEFA Intertoto: „Dacă discutăm de regulamente, cei care le invocă trebuie să le ia cu ei, să le pună sub cap şi aşa poate învaţă din ele. Haideţi să admitem că poate am jucat cu 11 sau 14 extracomunitari, varianta cea mai plăcută pentru ei. Dar modul în care ei au făcut contestaţia nu este corect, pentru că aceasta se face în scris, în 48 de ore, şi trebuie să fie prezentă în raportul de arbitraj. Timpul pentru o sesizare este de 15 zile. Iar de pe 26 aprilie, când s-a jucat meciul, până pe 23 mai, când s-a făcut sesizarea, este aproape o lună. Foarte bine că se duc la TAS. Se pot plânge şi la NATO, că tot Vasluiul va juca în Intertoto“.

"La Lausanne vom avea câştig de cauză. Toţi ne dau dreptate, însă FRF îşi încalcă regulamentele. O să merg până la capăt"
Marin Condescu preşedinte Pandurii Tg. Jiu

"Pandurii fac valuri în Dunăre cu cărbuni. Vasluiul va juca în Intertoto, pentru că merită. Se pot plânge şi la NATO, tot degeaba"

Adrian Porumboiu finanţator FC Vaslui

Ştefan Mardare, dorit de Dinamo

Adrian Porumboiu, spune că jucătorul de 21 de ani nu va ajunge în „Ştefan cel Mare“ pentru că deocamdată nu există o ofertă clară, dar din câte se pare în scurt timp fotbalsitul va ajunge la Dinamo. Mardare ar putea semna pe o perioadă de trei ani, iar salariul va fi de 120.000 de dolari pe an
Category: FC VASLUI | Views: 764 | Added by: ciocan82 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare forum

Calendar stiri
«  June 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Cautare

Recomandari

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz