Friday, 2024-04-26, 04:28
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Chestionar
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

Main » 2008 » May » 28 » MEMORIUL PANDURILOR IMPOTRIVA LUI SC VASLUI SE VA JUDECA JOI
MEMORIUL PANDURILOR IMPOTRIVA LUI SC VASLUI SE VA JUDECA JOI
10:09

Comisia de Disciplina a FRF va judeca joi, de la ora 15:00, la sediul LPF, contestatia depusa de clubul Pandrii Tirgu Jiu, care a semnalat ca formatia FC Vaslui a folosit in meciul direct din retur sase jucatori extracomunitari, si nu cinci, numarul maxim admis de regulament.

Presedintele clubului Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, a anuntat marti ca va merge personal la sedinta de joi, pentru a sustine cauza echipei sale. "Cei care trebuiau sa se sesizeze cu privire la numarul de sase extra-comunitari folositi de o echipa la un meci nu au facut-o. Este scris in ROAF ca sesizarea se face din oficiu de catre FRF sau LPF ori prin contestatie introdusa de cluburile interesate. Noi cerem doar sa se respecte regulamentul. De aceea i-am si sunat pe Emil Sandoi si Adrian Porumboiu sa ii intreb si ei au spus ca Denis Zmeu are pasaport de Romania. E foarte bine daca este asa, inseamna ca nu ar trebui sa-si faca griji. Nu cunosc datele de la dosarele fiecarui fotbalist, insa din ce stiam Zmeu a jucat pentru Moldova", a declarat marti presedintele Pandurilor, Marin Condescu.

Presedintele gorjenilor s-a referit si la spusele lui Adrian Porumboiu, care declarase ca "oltenii s-au trezit la spartul tirgului, iar termenul pentru a face contestatie a trecut". "Cei de la Vaslui s-au legat si de faptul ca trebuia sa fi contestat la 48 de ore dupa meci, dar era imposibil pentru ca a doua si a treia zi dupa meci erau primele zile de Pasti. In plus, la termenul de 15 zile a existat o sesizare, cea din presa facuta de Otelul Galati pe data de 12 mai, adica in termen. Trebuie tinut cont de faptul ca 28 si 29 aprilie au fost zile nelucratoare pentru ca era Pastele, iar 1 si 2 mai au fost declarate zile nelucratoare prin Ordonanta de Guvern. Asa ca pe 12 mai cind s-a facut sesizarea in presa de catre cei de la Galati ne situam in termen", sustine Marin Condescu.

La meciul dintre FC Vaslui si Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0, din etapa a 32-a a Ligii I, formatia moldoveana a folosit urmatorii jucatori, despre care cei de la Pandurii spun ca sint extracomunitari: P. Jovanovic, Zmeu, N'Doye, Ljubinkovic, Temwnajera si Bukvic.

In cazul in care Comisia de Disciplina a FRF admite memoriul celor de la Pandurii Tg. Jiu, FC Vaslui va pierde meciul la masa verde, prin forfait, cu scorul de 3-0. In aceasta situatia, FC Vaslui va ajunge pe locul 8 in clasament, iar Otelul Galati va urca pe locul 7, care permite accederea in Cupa UEFA Intertoto.


Category: FC VASLUI | Views: 776 | Added by: ciocan82 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 2
2 suhy  
0
Sper sa iasa bine...eu unul sincer imi doresc tare mult o participare in Intertoto[chiar daca nu prea meritam...dupa meciul de la Craiova am fost PENIBILII...]

1 DUDU  
0
Distractie maxima. Sa veden cum vom iesi din aceasta situatie.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare forum

Calendar stiri
«  May 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Cautare

Recomandari

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz