Friday, 2024-04-19, 19:20
Site menu

News topics
FC VASLUI [144]

Chestionar
FC VASLUI va face fata in INTERTOTO cu lotul pe care il are la ora actuala?
Total of answers: 273

Main » 2008 » May » 26 » Antic şi Bergodi se luptă pentru un loc pe banca Vasluiului
Antic şi Bergodi se luptă pentru un loc pe banca Vasluiului
10:42
Chiar dacă la un moment dat Mihai Stoichiţă părea favorit, Adrian Porumboiu s-a sucit la 180 de grade şi pregăteşte o mare lovitură.

Adrian Porumboiu îi are pe lista sa pe antrenorii Radomir Antic şi Cristiano Bergodi. „Mi-au venit nişte idei zilele acestea de nu vă vine să credeţi! Numai bombe îmi trec prin cap“, a spus Porumboiu. Finanţatorul vasluienilor a confirmat că se află în discuţii cu patru antrenori, doi din străinătate şi doi din România:

„Până la începerea campionatului o să ne găsim antrenor. Lăsând gluma la o parte, să ştiţi că nu am stabilit nimic oficial. Când Vasluiul va avea antrenor, va afla toată lumea. Nimeni nu ştie ce planuri am şi pe cine vreau să aduc la Vaslui, aşa că va fi imposibil să aflaţi pe cine voi aduce la echipă. Când spun asta, mă refer la antrenor, dar şi la jucătorii cu care sunt în negocieri. Au fost discuţii şi cu Antic, şi cu Popa, şi cu neamţul Stoichiţă, şi cu Sander, dar mai am şi alţi aşi în mânecă“, a spus Porumboiu.

Radomir Antic a recunoscut că are o ofertă din Liga I: „Am o ofertă din România. Nu e de la Rapid. Şi când am fost întrebat dacă o să preiau Rapidul, oferta nu era de la acea echipă. Vom vedea ce va fi zilele următoare“. Cristiano Bergodi a mărturisit că Porumboiu i-a făcut o ofertă: „Domnul Porumboiu are planuri mari şi este de respectat asta. Dumnealui vrea cu orice preţ să facă performanţă la Vaslui şi va face până la urmă, pentru că ştiu ce are de gând să facă“.

"Mi-au venit nişte idei zilele acestea de nu vă vine să credeţi! Dacă vă spun pe cine vreau să aduc la Vaslui, o să spuneţi că sunt nebun"

Adrian Porumboiu finanţator FC Vaslui

"Am o ofertă din România. Nu e de la Rapid. Când am fost întrebat dacă voi prelua Rapidul, oferta nu era de la acea echipă"
Radomir Antic antrenor

"Domnul Porumboiu are planuri foarte mari şi este de respectat asta. Dumnealui vrea cu orice preţ să facă performanţă la Vaslui"
Cristiano Bergodi antrenor
Category: FC VASLUI | Views: 1039 | Added by: ciocan82 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1
1 raduku94  
0
Il vreu pe Berodi la Vaslui ...:) wink

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Logare forum

Calendar stiri
«  May 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Cautare

Recomandari

Statistica

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright Ciocan Dan-Andrei © 2024 Free website builderuCoz